Verzenden en retourneren

Verzending Info

Verzendkosten voor verzending binnen Nederland zijn € 6,= voor pakketten tot 30 kg. Zwaardere zendingen kennen een variabel tarief.
Voor bestellingen boven de € 200,= worden de bestelde goederen zonder verzendkosten in rekening gebracht. 

Retourneren

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u de producten binnen 7 dagen in de originele verpakking, schoon, ongebruikt en voldoende gefrankeerd (kosten klant) retour sturen. Wij zullen u het betaalde bedrag terugstorten op uw bankrekening onder aftrek van de verzendkosten. 

Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice dient u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank- of gironummer . Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen. Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw bank- of girorekening. De door Beeswift BV in rekening gebrachte verzendkosten worden ingehouden op het terug te storten bedrag.
Wanneer de door Beeswift BV afgeleverde artikelen niet binnen 7 dagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.

Ruilen

Ruilen kan binnen 7 dagen onder de in Niet goed, Geld Terug Garantie genoemde voorwaarden. Hiervoor berekenen wij u 1 maal verzendkosten plus de eventuele kosten van meerprijs van een artikel,die u vooraf dient over te maken op het banknummer van Beeswift BV. Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail info@ beeswift.nl

Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. In principe worden al onze leveringen bezorgd door DPD Pakketdienst. Bent u niet thuis, geen probleem. Het pakket wordt daarna nog eens aangeboden. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd. De verzend- en behandelingskosten voor een bestelling zijn € 6,=  per bestelling excl btw. De goederen worden verzonden in uw opdracht en voor uw rekening en risico. Bij bestellingen van meer dan € 200,- zijn alle kosten van verzending in Nederland voor rekening van ons. (de kosten voor rembours vallen hier niet onder) De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Vanaf het moment dat de bestelling betaalt is duurt het maximaal 5 werkdagen voordat uw bestelling wordt verzonden. Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 14 dagen na uw bestelling bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan. De door Beeswift BV opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

Betaling

U kunt op 3 manieren betalen:
- Via IDEAL, rechtstreeks met uw bank.
- U betaalt vooraf door het totaalbedrag over te maken op onze bankrekeningnummer NL26 RABO 0105 3670 01 t.n.v. Beeswift BV en het bestelnummer.(BIC/SWIFT:  RABONL2U)
- U betaalt contant indien u de bestelling bij ons afhaalt.
U kiest de betaalmethode zelf in de bestelprocedure van onze shop.